Telekinezi Nasıl Yapılır

Telekinezi Nedir?

Psikokinezi ya da telekinezi terimi Yunancadan gelir. Psiko, ruh anlamındadır. Kinezi de hareket anlamına gelmektedir.

Telekinezi veya psikokinezi, belirli bir mesafeden herhangi bir fiziksel güç kullanmadan bir nesneyi hareket ettirebilme yeteneği olarak tanımlanır. Klasik kaşık bükmeden başlayarak herhangi bir nesneyi hareket ettirmeyi ya da havaya kaldırmayı kapsayan her şeydir.

Ancak böyle bir şeyi nasıl başarabilirsiniz? Gerçek olup olmadığını nasıl bileceksiniz veya bu gerçekten sizin yapabileceğiniz bir şey mi? Bizler hareketin anlam kazandığı bir dünyada yaşıyoruz. Aşağıdaki videoyu izleyerek bunun size uygun bir şey olup olmadığına kendiniz karar verebilirsiniz. Unutmayın ki, sabırlı olmalısınız.

Telekinezi Nasıl Öğrenilir

Başlamadan önce;

İşin anahtarı konsantrasyon ve inanmaktır.

Konsantrasyon, telekinezi öğrenmeyi deneyen herkes için son derece önemlidir ve ne kadar derin konsantre olursanız, telekinezi yeteneklerinizi o kadar hızlı bir şekilde geliştirirsiniz. Bu yüzden telekinezi yapmayı denemeye başlamadan önce konsantrasyon yeteneklerinizi geliştirmek için zaman harcayın.

  • Telekinezi yapmak için rahatlamış olmalısınız. Bunu yapmanın bir yolu meditasyon yaparak zihninizi boşaltmaktır. Meditasyon zorunlu değildir ama rahatlamanızda ve konsantrasyonunuzu güçlendirmenizde yardımcı olacaktır.
  • Doğru olduğuna inanın. Yanlış inançların, herhangi bir şeyi başarılabilmesi konusunda bir engel olduğu yaygınca bilinir. Zihninizi bunun gerçek ve yapılabilir bir şey olduğuna inandırmanız gerekmektedir.
  • Gözünüzde canlandırın. Nesne ile tek parça haline gelmeli, onu hissetmeli ve kendinizin bir parçası haline getirmelisiniz. Nesne ile bağlantı kurun ve gözünüzde fazladan bir kol olarak canlandırın veya enerjinizi harmanlayarak nesneyi hareket ettirmeyi deneyin. Düşünmeyin ya da dilemeyin sadece hareket ettirin.
  • Pratik yapın. Konsantrasyon ve telekinezi güçlerinizi geliştirmek için her gün 5 ila 15 dakika boyunca pratik yapın.
  • Telekinezi bir günde veya bir gecede öğrenebileceğiniz bir şey değildir, her gün pratik yapmanızı gerektirir. Daha fazla pratik yaptıkça, daha güçlü hale gelirsiniz.
  • Sabırlı olun. Telekinezide ilerleme kaydetmek insandan insana değişmektedir.
  • Konsantrasyonunuzu her gün güçlendirin. Eğer uzun süre konsantre olamazsanız devam edebilmek için yeteri kadar sabırlı değilsiniz demektir.

Telekinezi denemesi yapmadaki adımlar;

İşte telekinezi yeteneklerinizi test etmek ya da geliştirmek için takip etmeniz gereken bir kaç adım;

  • Adım bir: Bir nesneye 10 dakika boyunca odaklanın ve bu süre sonunda odaklandığınız nesneyi kendinizin bir parçası olarak hissetmelisiniz.
  • Adım iki: Gözünüzde canlandırma ile nesneyi hareket ettirme ya da bükme isteğinizi değiştirebilirsiniz.
  • Adım üç: Son adım olarak nesneyi hareket ettirmeyi deneyin. Hiç bir kuvvet kullanmamalısınız çünkü işe yaramayacaktır.

Not: Not tutmanız önerilir. Ne kadar süre meditasyon yaptınız, nasıl hissettiniz, nesneyi hareket ettirmeye odaklanabildiniz mi, ne kadar süre pratik yaptınız, hangi egzersizleri yaptınız gibi notlar tutmak ilerlemeniz için oldukça yararlı olabilir.

Isınma egzersizi : Psişik Top

Bu idmana; ısınmak, konsantrasyonunuzu ve gözünüzde canlandırmayı güçlendirmek için başlayabilirsiniz. Bir veya iki dakika boyunca ellerinizi birbirine sürtün. Bu işlem elleriniz arasındaki enerji alanını yükleyecektir. Ellerinizi ayırdıktan bir dakika sonra, elleriniz arasındaki enerji alanını hissetmeye çalışın ve ne hissettiğinize dayalı olarak iki elinizle birlikte bir top oluşturmayı deneyin. Ellerinizde ne hissettiğinize konsantre olun. Sıcak mı yoksa soğuk mu hissediyorsunuz? Büyük mü ya da küçük mü ? Çekildiğini ya da ittirildiğini mi? Bu top ile oynayın ellerinizdeki hisse konsantre olmaya devam edin. Bu hisse bir kez tutunduğunuzda ve ellerinizin arasında psişik topu hissettiğinizde bir sonraki adıma hazırsınız demektir.

Egzersiz 1 : Psişik tekerler

Gerekli olan malzemeler;

  • 4×4 cm boyutlarında kare kağıt ya da alüminyum folyo
  • Bir toplu iğne ya da dikiş iğnesi
  • Bir silgi ya da bir mantar (şarap mantarı)
  • Bir bardak, sürahi ya da kase.

Yöntem: Şimdi, iğneyi silginin üzerine saplayın ve bir noktası yukarıya doğru baksın. Sonra, kağıdı veya alüminyum folyoyu dik bir şekilde ortadan ikiye katlayın, yüzü yukarıya bakacak şekilde alttan katlayın ve tekrar açın. Bundan sonra, tekrar katlayın ancak bu sefer katlama işlemini yatay şekilde yapın. Tekrar açın, şimdi baktığınızda kağıdınız veya alüminyum folyonuz 4 parçaya bölünmüş gibi görünecektir. Kağıdı ters çevirin ve çapraz şekilde ortadan ikiye katlayıp bir üçgen görüntüsü oluşturun. Kağıdı tekrar açıp aynı şekilde ters çaprazdan tekrar katlayın ve tekrar açın. Şimdi kağıdınız 8 parçaya bölünmüş gibi görünecektir. 8 köşeli bir yıldız gibi görünecektir. Şimdi kağıdı, silginin üzerine sapladığımız iğnenin üzerinde dengelemelisiniz ki iğnenin üzerinde dönebilsin. Sonra, zihninizi boşaltıp dikkatinizi kağıda verip odaklanmalısınız. Enerjinizi kağıdın kenarları biçiminde şekillendirmelisiniz. Sizinle bağlantı kurmasına izin vermelisiniz. Bu hissi yakaladığınız anda ise bir kolunuzu hareket ettirir gibi hareket ettirmeyi deneyin.

Not: Psişik tekerleğin üstünü cam bir bardak ile kapatın ki böylece rüzgar kağıdı hareket ettiremesin. Ellerinizi bardağın iki yanına koyarak ellerinizdeki enerjiyi kağıda aktararak sağa veya sola döndürmeyi deneyin.

Egzersiz 2: Kalem yuvarlamak / çekmek

Gerekli olan malzemeler;

  • Bir tükenmez kalem
  • Tükenmez kalemi koyacağınız düz bir zemin

Yöntem: Hareket ettirmesi kolay olan bir tükenmez kalem bulun. Tükenmez kalemi masanın üzerine koyun, dik bir şekilde oturun ve masaya çarpmayacağınızdan emin olun. Rahatlamak ve zihninizi boşaltmak için kendinize bir kaç dakika ayırın. Zihin enerjinizi kullanarak kalemi masanın karşısına hareket ettirmeyi deneyin. Nesneye bağlanmanın tüm yollarını deneyin, zihninizden akan enerji dalgalarını gözünüzün önüne getirin ve kalemi masanın karşısına hareket ettirdiğinizi gözünüzde canlandırın.

Egzersiz 3: Mantar

Gerekli olan malzemeler;

  • Mantar veya yüzebilecek başka bir şey (Şarap mantarı)
  • Bir kase su

Yöntem: Bu egzersiz bir üstteki egzersiz ile aynıdır ancak kullanılan malzemeler farklıdır. Zihninizi suyun üzerindeki mantara odaklayarak, mantarı suyun diğer tarafına hareket ettirmeye çalışın.

Not: Bu hidrokinezi ile aynı şey değildir. Hidrokinezide, suyun hareketini kontrol edersiniz ve suyun nereye yönleneceğine suyun üzerindeki mantar karar vermektedir.

https://bookofresearch.wordpress.com/2015/06/28/how-to-do-telekinesis/

uğur kuzak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir